VOLOP RODE LOPERS | De maand februari werd in Den Haag de rode loper uitgerold voor autodelen. In de rode loper staan ervaringen en aanbevelingen uit bijna drie jaar samenwerken in de Green Deal Autodelen. 

Schermafbeelding 2018-03-29 om 11.21.21.png

Op 13 februari boden wij op de Green Deal Dag in bij het Ministerie van Infrastructuur en Water ook onze gezamenlijke aanbevelingen aan voor de Rijksoverheid in de vorm van het document 'De Rode Loper voor de Rijksoverheid'. Deze is aangeboden en ontvangen door Mark Frequin, de Directeur Generaal Mobiliteit. Na afloop hebben we deze Rode Loper ook nog gedeeld met de staatssecretaris van Infrastructuur en Water en het Ministerie van Financiën. Dit is inmiddels de tweede rode loper voor autodelen. Er was al eerder een rode loper uitgebracht voor gemeentes: klik hier om terug te lezen. 

De Green Deal ziet een duidelijke taak voor de Rijksoverheid om actiever in te zetten op autodelen - met elektrisch autodelen in het bijzonder. De voordelen, de impact en de potentie zijn duidelijk en blijken uit nationale en internationale onderzoeken. We deelden op 13 februari ook met elkaar waar we trots op waren en hoe we na juni met elkaar verder willen. Laten we de rode loper gewoon nog even door laten rollen, om op nog meer te kunnen bereiken voor autodelen.

De rode loper lezen? Klik hier. 

 

 

Comment