De gemeente Enschede lanceert Stad Up: een stappenplan om heel de stad aan de elektrische deelauto te krijgen. Met dit project streeft de gemeente Enschede naar duurzamere reisoplossingen. Baan Twente zal de uitvoerende partij zijn van het nieuwe deelauto-plan en zorgt voor een allesomvattende oplossing met de inzet van volledig elektrisch aangedreven auto's, inclusief een handige reserveringsapp voor de gebruikers. Tevens zal Baan Twente de laadinfrastructuur verzorgen. 

Martin van der Ham, hoofd van het financieel dienstencentrum van de Gemeente Enschede: "In ons streven naar duurzaam reizen vinden we dat we een voorbeeld- én inspiratiefunctie hebben. We starten daarom met de inzet van elektrisch aangedreven auto's voor onze medewerkers. Ons streven is echter om een 'provider' van vervoer te worden voor alle inwoners en bezoekers van de stad en de regio om zo het privébezit van auto's sterk terug te dringen.".

Lees meer op: https://fleet-mobility.nl/magazines/magazines/2017/editie-4/20268-interview-martin-van-der-ham-over-het-ev-deelautoplan-van-de-gemeente-enschede

Comment