Europcar Group kondigt aan dat ze hun Drive & Share oplossing in Duitsland en Denemarken uitrollen met peer-to-peer autodeel platform SnappCar. Na een succesvolle pilot fase in Frankrijk is de tijd nu rijp om de dienst op te schalen. 

Drive & Share is bedoeld voor mensen die de flexibiliteit van een eigen auto willen hebben, maar die deze auto niet dagelijks nodig hebben. Drive & Share biedt een lange termijn huuroplossing met een auto die op het SnappCar platform gedeeld kan worden als deze stil staat. 

Drive & Share is een totaalpakket met verzekeringen, kilometers en onderhoud inclusief. Klanten kiezen een pakket gebaseerd op hun het type voertuig categorie dat hun voorkeur geniet en de periode - van 3 tot 12 maanden. De huurder moet de auto ten minste tweemaal per maand delen om gebruik te kunnen maken van de aantrekkelijke SnappCar aanbieding en kan ook nog een deel van de verhuuropbrengsten terug verdienen.

 

Comment