Op 4 oktober is de Green Deal Autodelen II getekend. Deze deal, een vervolg op Green Deal Autodelen I, heeft als doel 700.000 autodelers en 100.000 deelauto’s in 2021.

In de Green Deal participeren de ministeries van IenW en EZK, door gemeenten Arnhem, Delft, Den Haag, ‘s Hertogenbosch, Rotterdam, Utrecht en Zwolle, de provincie Drenthe, RMO-gemeenten Noord-Limburg, GNMI, aanbieders van autodelen: Amber, Buurauto, Snappcar, Greenwheels, Goodmoovs, Emodz, Juuve, KAV Autoverhuur, ConnectCar, MobielRijden.Software, POP-UP-CAR, PrivateShare, StudentCar, Witkar, MyWheels, Multilease, OnzeAuto, Sixt, Stapp.in, Terberg Leasing, WeGo en verder de organisaties Advier, BOVAG, NEPROM, Stichting Natuur en Milieu, Sweco, Vereniging voor Gedeeld Autogebruik en Vlaams Netwerk Autodelen Autodelen.net.

Partijen die interesse hebben om partner te worden kunnen verzoek tot toetreding schriftelijk bekend maken aan de coordinator of de Stuurgroep.

Comment