Private Share is een nieuw deelconcept van KAV. Hiermee kunnen alle auto’s, zowel privé als zakelijke, eenvoudig en op professionele wijze worden gedeeld. De eerste particuliere deelnemers hebben zich reeds gemeld.

Zowel bestaande eigenaren als autokopers kunnen hun auto via Private Share aansluiten voor autodelen. Zelfs een compleet wagenpark kan worden ingebracht. Alle auto’s worden voorzien van hardware. Via een eenvoudige app kan de auto vervolgens worden verhuurd aan het algemene publiek of binnen het eigen persoonlijke netwerk. 

De hardware wordt door KAV ingebouwd en de gebruikers krijgen deze de eerste zes maanden kosteloos tot hun beschikking. Het systeem houdt ook de kilometers bij voor de fiscale bijtelling. “Het onderling autodelen wordt zo eindelijk ook fiscaal transparant”, aldus Doorenbosch, Commercieel Manager bij KAV. 

Middels de app wordt de auto gereserveerd en geopend, ook de financiële afwikkeling gebeurt real-time (inclusief het storten en terugbetalen van de borg per rit). Het concept wordt verder aangeboden inclusief verzekering en boete-afwikkeling. De huurder betaalt op basis van de gereserveerde tijd en de gereden kilometers.

Lees het hele persbericht hier en lees meer over Private Share op de website.

Comment