• LEF Future center (map)
  • Utrecht

Alles willen weten over hoe autodelen en elektrisch rijden elkaar kunnen versterken? Meepraten over de toekomst van elektrisch autodelen? Kom op 6 december naar het symposium “Autodelen op weg naar 0-emissie” dat Natuur & Milieu vanuit de Green Deal Autodelen organiseert.

Tijdens het symposium “Autodelen op weg naar 0-emissie” staat de vraag centraal hoe autodelen en elektrisch rijden elkaar kunnen versterken. Voorbeelden van geslaagde – en minder geslaagde – projecten komen aan bod. Gebruikers, gemeenten en andere overheden, bedrijven, aanbieders van (elektrische) deelauto’s gaan met elkaar – en met u -in gesprek over hun ervaringen en wat er nodig is om elektrisch autodelen groter te maken.

Wie volgt de gemeente Den Haag op en wint dit jaar de “Nationale Autodeel Award 2017”? Naast de gemeente die de grootste versnelling met autodelen heeft bereikt wordt ook het bedrijf dat autodelen het meest stimuleert in het zonnetje gezet.

Meer informatie over het symposium is hier te lezen.