• House of Watt (map)
  • 74 James Wattstraat
  • Amsterdam, NH, 1097 DM
  • Netherlands

Amsterdam kent al verschillende vormen van autodelen. Buurauto gaat hier een nieuwe, unieke variant aan toevoegen. Buurauto is de elektrische auto die je deelt met je buren of je buurt en is hiermee niet alleen duurzaam, maar ook sociaal en vertrouwd. Bovendien bespaar je flink op kosten van mobiliteit.

Omdat Buurauto zoveel mogelijk Amsterdammers kennis wil laten maken met het concept van Buurauto wordt er op 23 januari a.s. in het House of Watt (what's in the name) een informatiebijeenkomst georganiseerd. Hier wordt een toelichting gegeven op de plannen van Buurauto en kunnen Amsterdamse buren kennismaken met andere buren of buurtgenoten om te kijken of men in de eigen wijk snel kan starten met Buurauto. Er zijn op dit moment al  aanmeldingen uit verschillende wijken.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.45 ontvangst
20.00 aftrap door Alex van der Woerd – directeur Buurauto
20.20 Matty van Ewijk en nog een spreker over duurzame mobiliteit en smart sustainable cities
21.00 vragen en discussie
21.30 inschrijven

De informatiebijeenkomst: elektrisch autodelen met buren of je buurt van Buurauto wordt gehouden vanaf 20.00 uur in het House of Watt aan de James Wattstraat 74, 1097 DL Amsterdam.