Een premium en volledig elektrische autovloot wacht op je in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag! Klaar om jou individuele mobiliteit te bieden en om vrij te reizen van stad naar stad. Maak kennis met SIXT share, de nieuwe autodeeldienst in Nederland en tevens de eerste met zo’n uitgebreid servicegebied en wagenpark!

Een auto wanneer het jou uitkomt: kies uit verschillende auto’s binnen één van de servicegebieden en bepaal zelf hoe lang je de auto wilt gebruiken. Betaal per minuut, per uur, per dag of voor de hele week: je hebt alle vrijheid. Via de SIXT app heb je toegang tot de auto’s die je simpelweg op straat kunt oppikken en elders in de servicegebieden van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag kunt achterlaten.

Individuele mobiliteit – Reserveer en open auto’s super snel met de SIXT app. Zo heb je altijd een auto bij de hand in onze servicegebieden. Na de rit wordt er een bedrag in rekening gebracht op het door jou toegevoegde betaalmiddel. Alle zaken doorloop je in de app, wel zo makkelijk.

Geen extra kosten – Je  betaalt alleen wanneer je rijdt – zo maak je een rit vanaf 19 cent per minuut. Wil je langer reizen? Kies dan uit een van de beschikbare uur- of dagpakketten, zoals het 3-uurspakket dat al beschikbaar is vanaf € 19.

Volledige dekking – Alle auto’s zijn verzekerd. Je kunt de dekking en eigen risico verlagen naar € 0,- voor maar 9 cent per minuut.

Rij van stad naar stad –  Je kunt de auto’s zo flexibel mogelijk gebruiken, zodat jij kan gaan waar je wilt. Rijd tussen de servicegebieden in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. En laat de auto achter op een publieke parkeerplek voor de deur van jouw bestemming – of eindig de rit op een van de SIXT vestigingen in bijvoorbeeld Utrecht, Rotterdam, Groningen en Eindhoven.

Altijd de gewenste auto – SIXT share heeft verschillende auto’s voor je klaarstaan. De volledig elektrische vloot heeft auto’s, variërend van de Skoda Citigo t/m de luxueuze Jaguar I-Pace!

Registreren voor SIXT share gaat gemakkelijk via de SIXT app. Download de app, voltooi het registratieproces en binnen 48 uur kun je op weg om je eerste auto te gebruiken. Kijk voor meer informatie over SIXT share op www.sixt.nl/share!

Comment