• Kaai 17
  • Aalst
  • Belgium

Taxistop & Autodelen.net present:

SHARED MOBILITY ROCKS!

wo 21.03.18 - Kaai 17 – AALST
gratis – reserveren verplicht

Shared mobility on main stage! Op 21 maart dompelt het internationaal event SHARED MOBILITY ROCKS het publiek onder in een dagvullend programma van keynotes, panelgesprekken en jamsessies, naadloos aan elkaar gelijmd met stevige rocknummers. Meer dan 25 (inter)nationale sprekers en experts geven je good vibes en nieuwe inzichten over actuele topics rond gedeelde mobiliteit: over urban design, smart cities, toegankelijkheid, impact, sociale inclusie, MaaS, landelijke gebieden, zelfrijdende auto en technologie, blockchain ... Haast je naar de frontrij! 21 maart wordt 100% shared mobility!

Check line-up, programma en alle updates op shared-mobility.rocks.

En vooral: schrijf je NU in! Entree is gratis

Shared Mobility Rocks, keep on rocking in a shared world!

Shared Mobility Rocks is een co-productie van Autodelen.net en Taxistop, met ondersteuning van stad Aalst, Junction, SocialCar, Renta, Febiac, SHARE-North en provincie Oost-Vlaanderen.