Toegang tot mobiliteit wordt steeds minder afhankelijk van het bezit van een auto. De deeleconomie biedt kansen om mensen - zowel zakelijk als privé - maximale toegang tot mobiliteit te verschaffen. Autodelen staat nog steeds in de kinderschoenen maar de potentie is groot. Hoe brengen we autodelen samen tot wasdom? Wat is de beste route naar groei? Doe mee & drive change!

Het symposium op 27 september 2016 was rijk gevuld met interessante sprekers en een goed uitgebalanceerde combinatie van plenaire sessies, verdiepingsessies, interactie en netwerken. We keken onder andere naar recent onderzoek, autodelen & OV, private lease, zakelijk delen, autodelen & woningbouw en de zelfrijdende auto. We luisterden naar gebruikers, aanbieders, experts en studenten met hun masterscripties. De autodeelaward voor gemeenten werd uitgereikt (gefelicteerd, Den Haag!) en er zijn nieuwe ondertekenaars van de Green Deal Autodelen bijgekomen. Iedereen die iets met autodelen doet was aanwezig! 

Het Symposium Autodelen 2016 zit erop, en wat was het een succes! Klik hier voor foto's en samenvattingen van de dag.