Tilburg:

De Lovenshof in Tilburg is sinds kort voorzien van twee volledig elektrische deelauto’s van Mobeazy.

Het geheel nieuwe appartementencomplex met veel Young Professionals zijn door deze dienst goed voorzien in mobiliteit. Via de app van Mobeazy kunnen zij zeer eenvoudig boeken, betalen en openen/sluiten van de auto. Snel, makkelijk en niet duur.

Mobeazy.jpg

Nieuwe Website:
Sinds 1 februari is de nieuwe website van Mobeazy in de lucht gegaan. Nu nog overzichtelijker waardoor Mobeazy goed in staat is te laten zien waar zij zich op richten namelijk closed communities. Dus Mobeazy zet geen auto’s zomaar los op straat. Maar zoekt juist de samenwerking met bedrijven, flexkantoren en vastgoedprojecten. Kijk snel op www.mobeazy.nl en kijk ook even naar onze uitleg video’s. 

PWA 301 / 401 Apeldoorn:

Werken, vergaderen en lunchen en nu dus ook Flexibel mobiel onderweg.

Werken in PWA301 is werken in een duurzame, inspirerende omgeving. ‘Hotellisering’ van een kantooromgeving. Waarbij nu ook een deelauto van Mobeazy wordt aangeboden. Zo kunnen de medewerkers van de bedrijven in PWA 301 & 401 op de fiets naar hun werk komen en maken ze gebruiken ze Mini Cooper deelauto van Mobeazy voor hun afspraken. Super gaaf uitgevoerd in de kleuren van PWA 301 & 401.

Mobeazy1.jpg

Mr. Green Apeldoorn:

De stoerste plek om te werken, vergaderen en lunchen.
Mr.Green is stoer, gastvrij en inspirerend. Het is waar je wilt zijn. Of het nu is om te lunchen, vergaderen of heerlijk relax te werken. Mr.Green is the place to be!

Werk jij behalve op kantoor ook regelmatig aan de keukentafel of in de dynamiek van een fijn lunchcafé? Maar heb je het liefst alles in een? Bij Mr.Green komen lunchen, werken, netwerken en vergaderen samen op één locatie.

Ook hier staan nu twee stoere Mini Electric Deelauto’s. Super stoer volgens de ideeën van Mr. Green Apeldoorn.

En de afspraken zijn al gemaakt om deze uit te breiden naar alle vestgingen van Mr. Green Klarenbeek, Spijkenisse en Arnhem.

Mobeazy2.jpg

Waroeng Indomas Deventer.

De Aziatische Kruidenier - Toko | Indomas Deventer - Indomaswww.indomas.eu

De Aziatische Kruidenier van Nederland. De online store van Indomas bevat ruim 2500 artikelen. Denkt u hierbij aan het grote assortiment aan kruiden en nog veel meer.

Ooit begon de winkel met een klein assortiment aan Indonesische producten. Vandaag de dag is er een ruime keuze aan Aziatische, Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse producten. En hoe gaaf is dat, alle klanten van Waroeng Indomas nu ook gebruik mogen maken van hun bedrijfsauto BMW i3 uitgevoerd met de Mobeazy Techniek. Zo stelt het bedrijf de auto beschikbaar aan andere winkeliers in de omgeving en omliggende woonwijken. Waan je even in tropische sferen tijdens een bezoek aan de toko en de deelauto. Selamat datang! 

Spaces Workspaces.

De samenwerking was er al een tijdje en Mobeazy stond al met deelauto op verschillende locaties van Spaces Works. Deze samenwerking is nu uitgebreid en nu zijn de deelauto’s beschikbaar naast Amsterdam op drie locaties, ook in Den Haag, Rotterdam en ook Eindhoven. En er zijn al gesprekken beginnen om na corona ook verder te gaan kijken.

Spaces is a creative place where you can work & Mobeazy create flexible mobility.

www.mobeazy.nl

Comment